Palace 176

Palace 176

Palace 176 (1986)

Release : 1986-10-14
Genre : Comedy
Runtime : 114 minutes
Company : Teatri Popullor Shqiptar
Cast : Roland Trebicka, Elida Janushi, Pavlina Mani, Violeta Manushi, Eva Alikaj, Ilir Bezhani
Language : sq


Descriptions Palace 176

A comedy by well-known Albanian theater. A comedy known and loved by all, under the interpretation of the most famous actors of the Albanian National Theatre. A comedy that provides only laughter. Albanian: Nje komedi nga Teatri Popullor Shqiptar. Komedia me e njohur dhe me e dashur për të gjithë, nën interpretimin e aktoreve më të njohur të Teatrit Kombëtar. Nje komedi qe siguron vetem te qeshura.
watch free movies online

Related Post for Palace 176


    Birdman (2014)
    The Men Who Stare at Goats (2009)
    National Theatre Live: Frankenstein (2011)
    Three Kings (1999)
    National Theatre Live: The Habit of Art (2010)